Saturday, March 21, 2009

Ni Gambar Rumah anak Raja Batang Ai




7 comments:

  1. Sean Murray telah berjaya didalam perniagaan supermar.Rumah macam tu adalah kebiasaan di Canada bagi orang orang korporat.Kita ini asyik suka mengaibkan orang. Tulislah mengenai bagaimana kita nak menghadapi masalah ekonomi. bagi cadangan dan pandangan cukup baik supaya kita boleh berkongsi idea.

    ReplyDelete
  2. mungkin cik anon 2:18 dapat memulakan idea bagaimana utk menghadapi kemeleSETAN ekonomi glokal sekarang ni. teman dulu tak peronah belajor ekonomi jadi blur sikit hehehehe

    ReplyDelete
  3. Jamilah taib tu yg bekerja TV3 dulu ke?

    ReplyDelete
  4. cik anon mac22 2.18,
    takde sepatah perkataan pun saya aib kan gambar atau tuan punya rumah.
    betapa indah dan cantik rumah tersebut, apa yang nak aibkan??
    apa yg cik anon sangka burukkan?
    kalau nak selesaikan masalah ekonomi dunia pun boleh dengan rumah ni tau.
    ______________________
    I wonder tuan rumah tu balik mengundi kat batang ai tak ekk??
    ______________________
    kepada roy's..jamilah taib tu puteri ketua menteri sarawak, taib mahmub, yang ada banyak rolls royce tu,
    saya masih cari blog mana yg ada gambar ketera tu,saya minat betul tengok keta tu, tapi tak jumpa blog mana ekk?

    ReplyDelete
  5. Duit tidak pernah cukup. Jika Tuhan bagi satu lagi dunia yang tidak dikurangkan isinya, pun pasti tidak cukup juga.

    ReplyDelete