Wednesday, March 11, 2009

Musa Gani Takde pe ehh!!Modal kempen Bukit Selambau


Peguam Negara, Tan Sri Abdul Gani Patail dan Ketua Polis Negara, Tan Sri Musa Hassan bebas daripada dakwaan terlibat memalsukan bukti kes mata lebam Datuk Seri Anwar Ibrahim lebih 10 tahun lalu.Kedua-dua mereka didapati tidak bersalah berdasarkan hasil siasatan polis dan Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM).
Gitu je.
Just like that.
Bebas.
Takde apa.
Senang kacang.
Nazri Aziz umum kat Parlimen dah.
Settle.

5 comments:

 1. Faktanya ialah Datuk Seri Anwar Ibrahim diikat tangan dan matanya ditutup, kemudian Ketua Polis Negara masa tu, Datuk Rahim Noor datang dan pukul beliau bertalu-talu sampai DSAI rebah tidak sedarkan diri di lantai penjara. Tidak salah kata mereka? Musa Hassan pulak cuba palsukan bukti dengan mengusung tilam yang diletak bulu kemaluan dan ntah bulu dari mana lagi(?), juga cecair badan wanita mana ntah, keluar masuk mahkamah..tak salah kata mereka? Gani Patail pulak bersekongkol dengan konspirasi pemalsuan fakta dan mensabitkan DSAI ke penjara sampai 6 tahun, tak salah kata mereka?

  Woi! Kau ingat rakyat bodoh? kau ingat kami tak reti nak fikir mana benar mana batil? Undang-undang kepala mak bapak hang!

  ReplyDelete
 2. Biasakannn... anak pak aji@ mak aji kalu dah banyak makan barang-barang yang syubahat macam tu lah jadinya... bikin malu mak bapak saja idup kat dunia ni... Ada bapak pun tak mau nak nasihatkan kat anak... hanrat ngaji saja tinggi tapi tara guna punya orang...

  ReplyDelete
 3. Senang hati ku apabila dua orang pahlawan bangsaku selamat dari tuduhan bersalah. Mereka dituduh oleh PENDERHAKA BANGSA KU SENDIRI. Kadang orang melayu ni tidak dapat membezakan antara Main Congkak dengan Main politik. Dia kira same je.

  ReplyDelete
 4. Didunia bolehlah lepas.Tunggu nanti di mahkamah Allah Rabbul Jalil.Umur Gani dan Musa pun ikut adatnya tak lama lagi.Kalau Allah nak bagi mudah aje,dalam bilik air pun boleh macam arwah Mohtar Abdullah.Marilah samax kita sembahyang hajat dan baca Yasin selalu dan doakan supaya merekax di atas tu diberi hukuman dari Allah secepat mungkin termasuk Ahmad Said yang sejak akhirx ni nampak sgt berat sebelahnya.

  ReplyDelete
 5. Biasalah tu saja ambil syarat bagi rakyat tahu yang sistem kita ni tak pilih bulu.Last-last bebas.Sebenarnya rakyak dah tahu awal-awal lagi apa keputusannya .Macam kes sivakumarlah.Last minit tukar hakim.Bila bawak ke mahkamah persekutun lain pulak ceritanya bila hakin yang bersidang sebulat suara meluluskan usul siva. Satu kemenangan untuk pakatan rakyat

  ReplyDelete