Monday, March 23, 2009

Innalillahi wa InnailahiRojiun


Prk lagi 2 minggu.
Pau dalam minggu ini.
Nak jadi PM lagi 2 minggu.
Pru13 lagi 3,4 tahun.
What can we expect??????
Pembunuhan demokrasi yang ke berapa ni?

7 comments:

  1. Menyerlahkan rupa wajah sebenar DS Najib Razak, pemimpin UMNO terakhir.

    ReplyDelete
  2. kerja orang pengecut dan bacul...lihatlah seluruh rakyat malaysia betapa baculnya umnobn?

    ReplyDelete
  3. saya risaukan ada agenda besar ni.
    apa lah dia orang nak buat sebulan dua ni.
    ni dah masuk kategori serial killer terancang .

    ReplyDelete
  4. lancarkan gerakan Kami Percaya KU Li

    ReplyDelete
  5. bila perlu,semua pencinta demokrasi kena tulis blog,
    sapa sanggup setahun sekali,2 kali setahun,sebulan sekali,seminggu sekali,tiap2 hari update,ikut kemampuan.

    buat email group,cawangan parti,orang ramai,orang masjid,surau,persatuan penduduk,jmb.
    jika terpaksa buat leaflet masuk ke peti surat macam giant buat promosi tu.

    ReplyDelete
  6. Kerajan gantung diri kerana tindakan ini.

    ReplyDelete
  7. joshua maybe dia orang nak buat something really disastrous to Malaysia.

    ReplyDelete