Thursday, February 19, 2009

Gambar Ex-Boyfriend tak Bogel di sini, Tapi dia Hilang!!!~ref Malaysiakini


Inilah gambar lelaki yang dikaitkan dengan gambar bogel Eli.
Tapi takde lah pulak gambar bogel dia ni ekk..
Maday maday....suspek hilang..roger.
"It was further reported that the police have started questioning the Malay Mail daily newspaper reporters on the photos but it was revealed that Hilmi is on the run and unable to be contacted."
On the RUN and UNABLE to be contacted.
Hilang lagi.Layan..
Siapa pulak sorok???
Mat Ghaib mana pulak expert sangat ni..
Jom pakat solat mayat ghaib je lah...
David Cooperfield ada kat Malaysia ke??

3 comments:

  1. hehehe... siapa lagi kalau bukan najib cooperfield. Dia sorang je kat Malaysia nie punyai kepakaran ghaib kan orang atau sembunyikan orang dan yang paling hebat lagi kepakaran dia ialah letupkan orang macam ultraman fire raksasa. Betul laa macam HARAM JADAH ko nie najib...

    ReplyDelete
  2. ingat Tuhan, dosa kalau fitnah!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  3. muka pun macam saiFOOL Bukhari Al Juburi...

    ReplyDelete